Saapuminen ja lähteminen

Hotellihuone on käytettävissä saapumispäivänä klo. 15:00 alkaen. Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo. 18:00 asti. Jos saavut myöhemmin, siitä on ilmoitettava erikseen puhelimitse tai sähköpostitse. Jos myöhäisemmästä saapumisesta ei ole ilmoitettu, hotellilla on oikeus perua varaus. Huone tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo. 12:00 mennessä.

Kokouksia ja ryhmävarauksia koskevat eri säännöt.

 

Peruutusoikeus

Varauksen voi peruuttaa veloituksetta, kun peruutus tehdään viimeistään saapumispäivänä klo. 12:00. Jos peruutuksesta ilmoitetaan myöhemmin tai asiakas jättää saapumatta, veloitamme puolet huoneen hinnasta.

Huom! Jos huone on varattu hotellivarausjärjestelmän kautta internetissä, niin peruutus tulee tehdä samalla tavoin.

 

Lemmikit

Lemmikit ovat sallittuja muutamissa huoneissa. Muissa huoneissa lemmikit eivät ole sallittuja, minkä vuoksi pyydämme ilmoittamaan lemmikeistä varauksen tekemisen yhteydessä. Veloitamme lemmikistä 10€/yö.

 

Tupakointi

Kaikissa huoneissa sekä hotellin yleisissä tiloissa tupakointi on kielletty. Jos huoneessa on tupakoitu, veloitamme siitä 150 euro suuruisen siivousmaksun.

 

Maksaminen

Hotelli vastaanottaa seuraavat luottokortit: VISA, Mastercard ja Diners.

Olemme vaihtaneet energiasäästäviin suihkuihin sekä ekologisiin pellavaisiin pefletteihin. Haluamme toimia ympäristön hyväksi!