Hotel Sea Front

Huoneet

Majoitu kodikkaissa huoneissamme

Tutustu eri huonetyyppeihimme ja varaa yösijasi Tammisaaresta! Kaikissa huoneissamme on kylpyhuone, taulutelevisio, maksuton internetyhteys sekä vedenkeitin.

Huom: Jos meillä on ainoastaan muutama huone vapaana, niiden varaus ei onnistu verkossa. Vaikka varausjärjestelmämme näyttäisi täyttä, kannattaa aina soittaa tai lähettää sähköpostia ja kysyä vapaista huoneista.

Huoneita yhteensä

Merinäköalahuoneita

Vieraita

Standarsd hotellihuone Tammisaaressa
Hotellihuone Tammisaaressa

Seaside

Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta, oma kylpyhuone, kaunis merinäköala sekä oma parveke. Lisävuode saatavilla lisämaksusta.

Hinta per yö, alk.

82 €

Seaside plus

Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta, oma kylpyhuone, kaunis merinäköala sekä oma parveke. Huoneessa yöpyy 2 henkilöä, lisävuode saatavilla lisämaksusta.

Hinta per yö alk.

108 €

Hotellihuone Tammisaaressa
Kylpyhuone
Standarsd hotellihuone Tammisaaressa
Hotel Sea Frontin huoneissa on uniikit sisustukset.

Standard

Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta sekä oma kylpyhuone. Kahden hengen huoneeseen on lisämaksusta mahdollista saada lisävuode.

Hinta per yö alk.

72 €

Standard Plus

Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta, oma kylpyhuone, taulutelevisio, maksuton internetyhteys sekä vedenkeitin. Lisävuode maksusta.

Hinta per yö alk.

82 €

Tervetuloa Hotel Sea Frontiin
Perhehuone Hotel Sea Frontissa
Kylpyhuone
Huoneesta löytyy nojatuoli

Perhehuone

Perhehuone jossa parivuode ja kaksi erillistä sänkyä. Kylpyhuoneessa on wc sekä suihku. Huoneessa yöpyy 4 henkilöä, lisävuode mahdollista saada lisämaksusta.

Hinta per yö alk.

138 €

Hyvä tietää

Kaikissa huoneissamme on…

Ilmainen wifi
Oma kylpyhuone
TV
Vedenkeitin
Hiustenkuivaaja
Kirjoituspöytä
Varausehdot

Varauksen voi peruuttaa veloituksetta, kun peruutus tehdään viimeistään saapumispäivänä klo. 12:00. Jos peruutuksesta ilmoitetaan myöhemmin tai asiakas jättää saapumatta, veloitamme puolet huoneen hinnasta.

Huom! Jos huone on varattu hotellivarausjärjestelmän kautta internetissä, tulee peruutus tehdä samalla tavoin.

 

Maksuehdot

Hotellissa käyvät seuraavat luottokortit: VISA, Mastercard ja Diners. Verkkovarauksissa luottokorttia käytetään varauksen takaamiseen, mutta korttia ei veloiteta vielä varaustilanteessa. Maksu suoritetaan käteisellä tai maksukortilla hotellissa.

 

Sisään- ja uloskirjautuminen

Sisäänkirjautuminen klo 15 alkaen. Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18 asti. Jos saavut myöhemmin, siitä on ilmoitettava erikseen puhelimitse tai sähköpostitse. Jos myöhäisemmästä saapumisesta ei ole ilmoitettu, hotellilla on oikeus perua varaus. Huone tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo. 12:00 mennessä.

 

Tupakointi & lemmikit

Tupakointi on kielletty kaikissa huoneissa sekä hotellin yleisissä tiloissa. Jos huoneessa on tupakoitu, veloitamme siitä 150 euron suuruisen siivousmaksun. Lemmikit ovat sallittuja vain tietyissä huoneissa, minkä vuoksi pyydämme ilmoittamaan lemmikeistä varauksen tekemisen yhteydessä. Veloitamme lemmikistä 10€/yö.

 

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota meihin yhteyttä