Hemtrevligt hotell vid havet i Ekenäs

Vi erbjuder dig en lugn övernattning i en skön miljö vid havet. Våra rum är små men mysiga och i våra bekväma sängar får du en god natts sömn. Vår vänliga personal gör sitt yttersta för att du skall få en trevlig vistelse i Raseborg.

Vill du veta mera så får du gärna ta kontakt med Henrica som driver hotellet sedan 2009. Till sin hjälp har hon bl.a. Linda och Marcus.

Vårt hotell har 20 rum, en beställningsrestaurang med plats för 150 gäster, två mötesrum, beställningsbastu och en kvällsrestaurang. I vår stora festsal erbjuder vi mat och dryck för släktfester eller för konferensen.

Hjärtligt välkommen till Ekenäs och Raseborgs stad!

Hotellet

Receptionen är öppen varje dag från 8 – 18). Hotellgäster är välkomna att checka in från klockan 15. Läs mera om våra in- och utcheckningstider under Bokningsregler.

Öppettider 20.3-13.4.2020

Hotel Sea Front håller öppet för gäster som vanligt men receptionens öppettider begränsas. In-checkning sker kl. 15-18 och ni når oss per telefon alla dagar kl. 8-20, 019-2461500. Hotellets restaurang är stängd och frukost serveras som take away.

Vi ber våra besökare att hålla längre fysiskt avstånd till personer i kundtjänst och andra besökare. Vi har ökat rengöringen i våra hotellrum och allmänna utrymmen och sett till att vi har tvål och handdesinfektionsmedel i våra utrymmen.

Restaurant Sea Front

I vår stora, ljusa festsal firar upp till 150 personer alla livets viktigaste fester! Kontakta oss för att få vårt menyförslag för just din fest!

Kontaktuppgifter

Hyr en cykel

Från hotellet hyr du lätt en cykel som du kan bekanta dig med vackra Ekenäs! Hyra för cykeln är 10€/dag inkl. cykelhjälm. Som hotellgäst får du hyra cykel till specialpris!

We are hiring!

Vårt glada team behöver förstärkning till sommaren! Är du den vi söker? Tag gärna kontakt!…

read more
Grattis Helene!

Grattis Helene!

Grattis Helene! Helene Schjerfbeck (1862-1946) är en av Finlands och Nordens mest kända konstnärinnor. Ekenäs…

read more

Dans med Dansdax 28.6

Välkommen på sommardans fredag 28.6 kl. 20-01 med Dansdax från Österbotten! Inträdet kostar 15€ i…

read more

Glad midsommar!

Hotellet har normala öppethållningstider under midsommaren. Restaurangen är öppen enligt följande: Fre 21.6 Midsommarafton kl.…

read more

Galleri

Se och upplev Hotel Sea Front, det familjära hotellet vid havet!