Hemtrevligt hotell vid havet i Ekenäs

Vi erbjuder dig en lugn övernattning i en skön miljö vi havet. Våra rum är små men mysiga och i våra bekväma sängar får du en god natts sömn. Vår vänliga personal gör sitt yttersta för att du skall få en trevlig vistelse i Raseborg.

Vill du veta mera så får du gärna ta kontakt med Henrica som driver hotellet sedan 2009. Till sin hjälp har hon bl.a. Linda och Maria.

Vårt hotell har 20 rum, en beställningsrestaurang med plats för 150 gäster, två mötesrum, beställningsbastu och en kvällsrestaurang. I vår stora festsal erbjuder vi mat och dryck för släktfester eller för konferensen.

Hjärtligt välkommen till Ekenäs och Raseborgs stad!

à la carte meny

Restaurangen har à la carte servering fredag och lördag kväll kl. 16.00-22.00 (köket stänger kl. 21.30). Prova vår nya meny!

Vårt hotell förnyas!

I vår hotellets andra våning genomförs ett renoveringsarbete, där alla våningens rum och badrum förnyas. Renoveringen är färdig i slutet av mars. Hotellet och restaurangen är öppna som vanligt under renoveringen, men det finns lite färre rum att reservera

Kvartersmiddag meny

Varje måndag till torsdag kl. 16.00-19.30 serverar  vi ”kvartersmiddag” i hotellets restaurang.
Det betyder att du får en förrättsallad, en varmrätt (välj mellan två huvudrättsalternativ) och kaffe/ te för 15€/person. Barn (3-12år) äter för 7,50€/person.

Läs mera

Restaurant Sea Front

Från och med 1.10 kör vi igång med ett nytt kvällskoncept. Kom och bekanta er med vårt nya kvartersmiddag-koncept måndag – torsdag kl. 16.00-19.30!

Läs mera

Hyr en cykel

Från hotellet hyr du lätt en cykel som du kan bekanta dig med vackra Ekenäs! Hyra för cykeln är 10€/dag inkl. cykelhjälm. Som hotellgäst får du hyra cykel till specialpris!

Galleri

Se och upplev Hotel Sea Front, det familjära hotellet vid havet!