Hemtrevligt hotell vid havet i Ekenäs

Vi erbjuder dig en lugn övernattning i en skön miljö vi havet. Våra rum är små men mysiga och i våra bekväma sängar får du en god natts sömn. Vår vänliga personal gör sitt yttersta för att du skall få en trevlig vistelse i Raseborg.

Vill du veta mera så får du gärna ta kontakt med Henrica som driver hotellet sedan 2009. Till sin hjälp har hon bl.a. Linda och Maria.

Vårt hotell har 20 rum, en beställningsrestaurang med plats för 150 gäster, två mötesrum, beställningsbastu och en kvällsrestaurang. I vår stora festsal erbjuder vi mat och dryck för släktfester eller för konferensen.

Hjärtligt välkommen till Ekenäs och Raseborgs stad!

Vappenjippo 30.4.2019 kl. 15-18

Hotel Sea Front har öppet hus med levande musik och program för barn tisdag  30.4 kl. 15-18. Restaurangen är öppen kl. 18-22 och vi serverar en alldeles speciell vappenmeny. Hjärtligt välkomna! Onsdagen den 1 maj är restaurangen stängd.Vappen 30.4

Påskens öppettider

Hotellet är öppet under påskhelgen och det går att boka rum som vanligt. Restaurangen har öppet långfredagen 19.4 och påsklördagen 20.4 kl. 16-22. På påskdagen 21.4 och annadagpåsk är restaurangen stängd. Vi önskar alla våra kunder en riktigt glad påsk!

Kvartersmiddag meny

Varje måndag till torsdag kl. 16.00-20.00 serverar  vi ”kvartersmiddag” i hotellets restaurang.
Det betyder att du får en förrättsallad, en varmrätt (välj mellan två huvudrättsalternativ) och kaffe/ te för 15€/person. Barn (3-12år) äter för 7,50€/person.

Läs mera

Restaurant Sea Front

I vår stora, ljusa festsal firar upp till 150 personer alla livets viktigaste fester! Kontakta oss för att få vårt meny förslag för just din fest!

Läs mera

Hyr en cykel

Från hotellet hyr du lätt en cykel som du kan bekanta dig med vackra Ekenäs! Hyra för cykeln är 10€/dag inkl. cykelhjälm. Som hotellgäst får du hyra cykel till specialpris!

Galleri

Se och upplev Hotel Sea Front, det familjära hotellet vid havet!