Hemtrevligt hotell vid havet i Ekenäs

Vi erbjuder dig en lugn övernattning i en skön miljö vi havet. Våra rum är små men mysiga och i våra bekväma sängar får du en god natts sömn. Vår vänliga personal gör sitt yttersta för att du skall få en trevlig vistelse i Raseborg.

Vill du veta mera så får du gärna ta kontakt med Henrica som driver hotellet sedan 2009. Till sin hjälp har hon bl.a. Linda och Maria.

Vårt hotell har 20 rum, en beställningsrestaurang med plats för 150 gäster, två mötesrum, beställningsbastu och en kvällsrestaurang. I vår stora festsal erbjuder vi mat och dryck för släktfester eller för konferensen.

Hjärtligt välkommen till Ekenäs och Raseborgs stad!

Sommarmeny

Meny sommaren 2019

Restaurangens sommarmeny är här! Välkommen att njuta av god mat och kvällssol på vår terrass!

 

Grillbricka för två

Glad midsommar!

Hotellet har normala öppethållningstider under midsommaren. Restaurangen är öppen enligt följande:

Fre 21.6 Midsommarafton kl. 16-22
Lö 22.6 Midsommardagen kl. 12-18
Sö 23.6 Stängt

Midsommarens erbjudande: Grillbricka för två personer: nöt ytterfilé, entrcôte och kyckling serveras på planka med duchessepotatis, säsongens grönsaker samt pepparsås + vaniljglass och jordgubbar  55€

Kolla in hela menyn här!

Dansdax 28.6

Dans med Dansdax 28.6

Välkommen på sommardans fredag 28.6 kl. 20-01 med Dansdax från Österbotten! Inträdet kostar 15€ i förköp och 20€ vid dörren.

Kvartersmiddag meny

Vår kvartersmiddag tar paus över sommaren då vi går över till vår sommarmeny. Vi återkommer i september!

Restaurant Sea Front

I vår stora, ljusa festsal firar upp till 150 personer alla livets viktigaste fester! Kontakta oss för att få vårt menyförslag för just din fest!

Kontaktuppgifter

Hyr en cykel

Från hotellet hyr du lätt en cykel som du kan bekanta dig med vackra Ekenäs! Hyra för cykeln är 10€/dag inkl. cykelhjälm. Som hotellgäst får du hyra cykel till specialpris!

Galleri

Se och upplev Hotel Sea Front, det familjära hotellet vid havet!