1. Kenen vene tämä on?

Kennedy on kiinteistöomistajan troolari jonka kotisatama on hotellin laituri. Troolari on rakennettu Loviisassa ja sitä on käytetty kalastukseen Itämerellä. Kennedy on täysin kunnostettu. Hyttipaikkoja löytyy 6 kappaletta ja niiden lisäksi löytyy sauna, suihku ja keittiö. Kesäisin laituri seisoo usein tyhjänä kun Kennedy matkaa saaristoon. Silloin tällöin troolari tekee myös yksityisristeilyjä. Ota yhteyttä jos haluat tietää lisää!

Kukaan ei tiedä minkä takia se sai nimekseen Kennedy mutta kaikki tietävät, että veneen nimeä ei vaihdeta, se tietää epäonnea.

2. Onko hotelli auki ympäri vuoden?

Kyllä! Vaikka Tammisaari ja Raaseporin alue on vilkkain kesällä, niin pidämme hotellin auki vuoden ympäri. Alueellamme on paljon nähtävää ja koettavaa vuoden ympäri ja kerromme kiinnostavimmista tapahtumista pääsivullamme. Jouluna vietämme pidemmän loman. Lisätietoja aukioloajoista löydätte ”hotelli” sivulta.

3. Ihanat puhelinkopit! Mistä ne ovat?

Mies, joka rakennutti hotellin vuonna 1986 toi puhelinkopit sekä lyhtypylvään Lontoosta samoihin aikoihin. Vielä 1990-luvun alussa puhelinkopeissa oli toimivia yleisöpuhelimia mutta tänä päivänä ne toimivat hotellin kirjastona. Vieraamme voivat vapaasti lainata kirjoja sekä lautapelejä. Pienenä kuriositeettinä voimme kertoa että lamppu viereisessä lamppupylväässä on palanut vuodesta 1997.

4. Saako koiran ottaa hotelliin mukaan?

Kyllä! Meillä on muutama lemmikkihuone mutta muista mainita lemmikistä varauksen yhteydessä. Lisätietoja lemmikeistä löydät Hotelli-sivulta.

5. Olemme menoissa häihin, saako kirjoittautua sisään ennen klo. 15?

Teemme aina parhaamme, jotta vieraat saisivat huoneet ajoissa, etenkin jos he ovat menossa viettämään häitä tai muita juhlia. Koska uloskirjoittautuminen tapahtuu viimeistään klo 12, emme voi kuitenkaan taata aikaisempaa sisäänkirjautumista. Kannattaa siis aina soittaa päivää ennen saapumista ja kysyä! Sisäänkirjautuminen ennen klo. 13 on maksullista (10€/h).

6. Haluaisimme jäädä hotellille 12 jälkeen, onko se mahdollista?

Riippuu tilanteesta. Jos huoneenne on varattu seuraavalle yölle, uloskirjautuminen on klo 12, muuten saatte jäädä huoneeseen vielä tunniksi. Uloskirjoittautumisesta klo. 13 jälkeen peritään lisämaksu (10 euro/h).

7. Tarvitsen laktoosittoman ja gluteenittoman ruokavalion, onnistuuko?

Meillä on aina laktoositonta maitoa ja jugurttia aamiaispöydässä. Kannattaa mainita gluteenittomasta ruokavaliosta sisäänkirjautumisen yhteydessä niin varmistamme että teille löytyy tuoretta, kotileivottua gluteenitonta leipää!

8. Miksi hotellinne on täynnä erilasilla nettivaraussivustoilla, mutta kun teille soittaa niin teillä on vapaita huoneita?

Jotta voisimme hallinnoida huoneita parhaalla mahdollisella tavalla ja välttää ylibuukkausta, pidämme pienen kiintiön erilaisilla varaussivustoilla. Nämä sivustot markkinoivat aina huoneita ”viimeisinä” vaikka todellisuudessa niitä voi olla enemmän vapaana. Jos meillä on ainoastaan muutama huone vapaana, niin niitä ei pysty ollenkaan varaamaan netin kautta. Kannattaa aina soittaa tai lähettää sähköpostia ja kysyä jos löytyy vapaita huoneita!