monipuolinen tapahtumapaikka hyvän ruuan ystäville

Ravintolamme on aukisin ainoastaan iltaisin: ma-to klo. 16.00-20.00 ja pe-la klo. 16.00-22.00. Sunnuntaisin ravintola on suljettu.

Maanantaista torstaihin tarjoamme kortteli -illallisen pöytiintarjoiltuna hintaan 15€/henkilö.
Illalliseen kuuluu alkusalaatti, pääruoka (kaksi eri vaihtoehtoa) sekä kahvi/tee + pieni makea. Katso viikon menu täältä! 

Katso viikonlopun à la carte lista sekä Sea Front Classics lista!

Suunnitteletko hääjuhlaa?

Hotellissamme on myös 150 hengen juhlasali, jonka suurista lasi-ikkunoista avautuu merinäköala. Hoidamme luotettavasti ja ammattitaitoisesti tarjoillut yritystapahtumiin, häihin ja muihin tilaisuuksiin. Meiltä saat myös monipuolisen juomatarjoilun juhliisi. Omien ruokien ja omien alkoholijuomien nauttiminen ravintolassamme on kielletty.
Juhlapalvelumme tarjoaa myös muuta apua juhlien järjestämisessä. Kysy Henricalta, mikä olisi teille hyvä juhlakokonaisuus!

Keittiömestari Samuel Mikander

Hotel Sea Frontin keittiömestarina toimii Suomen kokkimaajoukkueen Samuel Mikander ( https://www.ctof.fi/portfolio-view/samuel-mikander/ ). Samuel on toista kertaa mukana kokkimaajoukkueessa ja toimii lämpimän keittiön kantavana voimana. Seuraavat kisat ovat marraskuu 2018 lopussa järjestävät Villeroy & Boch Culinary World Cup mihin osallistuu yli 30 kokkimaajoukuetta. Toivotamme keittiömestarillemme sekä kaikille kokkileijonille oikein paljon onnea kisaan!