Hotelli sijaitsee Tammisaaressa kauniilla paikalla meren rannalla. Hotellissamme on 20 huonetta ja yli 40 vuodepaikkaa. Yhdeksän huoneista sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja muut 11 huonetta toisessa kerroksessa. Hotellissa ei ole hissiä.

Seaside-huoneistamme on merinäköala Pohjanpitäjänlahdelle. Huoneemme ovat viihtyisiä ja siistejä, ja niiden hintaan sisältyy aamiainen. Hotellissamme on myös tilaussauna, jota meillä yöpyvät vieraat saavat käyttää maksutta. Ulkoalueemme meren rannalla on viihtyisä ja aurinkoinen, lapsille löytyy leikkipaikka sekä mahdollisuus pelata petankkia.

Saapuminen

Hotellin vastaanotto on kesäaikaan auki päivittäin klo 8-21. Syyskuusta huhtikuun loppuun vastaanotto on auki ma-la klo 8-20 ja sunnuntaisin klo 8-12 ja 16.30-20.

Check-in saapumispäivänä klo 15 alkaen ja check-out lähtöpäivänä klo 12.

Jos tiedät saapuvasi vastaanottoaikojen ulkopuolella, olethan meihin yhteydessä hyvissä ajoin.

Pysäköinti

Hotellilla on iso parkkitila jossa vieraamme saavat pysäköidä ilmaiseksi. Isommat ajoneuvot sekä bussit mahtuvat myös hyvin. Talvisaikaan vieraamme saavat aamuisin maksutta käyttää hotellin sähkötolppia.

Aamiainen

Aamiaishuoneestamme on hieno näkymä Pohjanlahdelle. Kesäisin on erityisen mukavaa istua ja nauttia buffetaamiaisestamme aurinkoisella terassillamme. Tarjoamme joka päivä mm. tuoretta leipää ja uunituoreita croissantteja paikallisista leipomoista, puuroa, leikkeleitä sekä tuoreita hedelmiä. Kahvin sekä teen lisäksi voitte nauttia myös cappuccinosta. Aamiaisbuffetista löydät myös munakokkelia ja pekonia!

Aamiainen tarjoillaan ma-pe klo 6.30- 9  ja la-su klo 8-10.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita meille, mutta muistathan varata erillisen lemmikkihuoneen. Veloitamme 10 euro/yö/lemmikki. Lemmikit eivät ole sallittuja aamiaishuoneessa, mutta saavat oleskella terassilla omistajansa seurassa.  Pyydämme vieraita pitämään koiria ja kissoja kytkettyinä sekä kunnioittamaan vieraita, jotka ovat allergisia tai pelkäävät eläimiä.

Hotellilla on myös oma lemmikki, tanskalais-ruotsalainen pihakoira nimeltä Chips. Chips on pieni ja iloinen koira, joka näyttäytyy silloin tällöin myös hotellivieraille.