Vårt hotell har 20 rum och över 40 bäddplatser. Nio av rummen ligger på första våningen och 11 rum på andra våningen. Hotellet har ingen hiss. Från våra seaside rum har man en fin utsikt över Pojoviken. Våra rum är mysiga och rena och i priset ingår frukost. Vårt hotell har också en bastu som våra övernattande gäster får använda utan extra kostnad.

Öppettider och in-checkning

Hotellets reception är öppen sommartid alla dagar 8:00-21:00 (söndagar till kl. 20). Från september till slutet av april har receptionen öppet måndag – lördag kl. 8:00-20:00 och söndagar från 8:00-12:00 och 16:30-20:00.

Incheckning sker kl. 15:00-18:00. Om ni anländer senare än kl. 18:00, ber vi er meddela om detta antingen per telefon eller per e-post. Om ni vet att ni anländer under tider då receptionen är stängd, vänligen kontakta receptionen i god tid före ankomst så hjälper vi er.

Parkering

Hotellet har en stor parkeringsplats där våra gäster parkerar gratis. Det finns gott om utrymme även för större fordon och bussar. Vintertid får våra gäster avgiftsfritt använda hotellets el-stolpar för ev. bilvärmare.

Frukost

I vårt frukostrum har ni en fin havsutsikt och på sommaren är det extra skönt att äta vår rikliga buffétfrukost på vår soliga terrass. Varje morgon serverar vi bl.a. färskt bröd från de lokala bagerierna, nygräddade croissanter, gröt, pålägg, färsk frukt mm. Till detta bjuder vi nybryggt kaffe eller varför inte en cappuccino?

Frukosten serveras vardagar kl. 6.30-9.00 och lördag, söndag samt helgdagar kl. 8.00-10.00.

Husdjur

Husdjur är välkomna till och och vi har några hotellrum där djur är tillåtna. Kom ihåg att nämna att du önskar ta med ett husdjur när du bokar rum. Vi debiterar 10 euro/rum/husdjur. Husdjur är inte tillåtna i hotellets frukostrum men under sommaren kan husdjuren göra ägaren sällskap på hotellets terrass. Vi ber er hålla hundar och katter kopplade samt att respektera att det finns gäster som är allergiska eller rädda för djur.